La FontBlanca COVID-19

LA CURSA HA ESTAT SUSPESA

L'evolució de les condicions sanitàries dels darrers dies a Andorra ens obliga a unes mesures per garantir la seguretat dels corredors i voluntaris que no podem assumir com a club. Ens posem a treballar JA en el nostre proper esdeveniment, la Casamanya Extrem Vertical Race, amb l'esperança de poder-nos retrobar ben aviat amb vosaltres.

La FontBlanca 2021: Mesures especials

Degut a la situació excepcional que estem vivint, hem hagut d'introduïr una sèrie de canvis sobre el desenvolupament habitual de l'esdeveniment. Estem convençuts que aquestes mesures aporten seguretat i protecció als corredors, acompanyants i organitzadors, alhora que permeten disfrutar de l'emoció de La Fontblanca.

  • Inscripció i dorsals: Les inscripcions es portaran a terme exclussivament onlinei es tancaran una setmana abans de la cursa. Amb les inscripcions tancades, l'Organització establirà un ranking que servirà per assignar el dorsal a cada corredor i marcar l'ordre de sortida.
  • Recollida de dorsals: En aquest procés, els assistents hauran de portar mascareta obligatòriament, mantenir la cua amb les distàncies de seguretat, i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que l'Organització posarà a disposició. Afegit al nou sistema d'assignació de dorsals, el procés d'entrega serà més lent del que és habitual. Per això es demana assistir a la recollida amb més temps d'antel·lació. L'hora exacta apareixerà publicada al Programa.
  • Sortida format Cronoescalada: Per mantenir les distàncies recomanades, la sortida es portarà a terme en format de cronoescalada, és a dir, els corredors sortiran individualment per ordre de dorsal, amb una separació de 20-30 segons en funció de la quantitat d'inscrits.
  • Avituallaments: Amb l'objectiu d'evitar possibles focus de contagi, NO hi haurà avituallaments durant el recorregut, ni tan sols líquids. És important que els corredors planifiquin l'autosuficiència.
  • Meta: Hem d'evitar aglomeracions. A mesura que arribin els corredors a la meta, sel's convidarà a abandonar la zona el més aviat possible.
  • Dinar: Per complir amb les recomanacions sobre les reunions de persones, lamentablement, aquest any NO podrem celebrar el tradicional dinar de germanor amb els corredors.
  • Podis i entrega de premis: Cada categoria tindrà un horari diferenciat per a l'entrega de premis, i es demanarà als assistents que no facin aglomeracions en la zona de podis. Farem màxima difussió a la xarxa perquè es puguin veure online.

Aquestes mesures poden variar en funció de les circumstàncies, i en tot moment prevaldran les recomanacions de les autoritats competents vigents en cada moment.