Casamanya Extrem COVID-19

Casamanya Extrem Vertical Race Trofeu Crèdit Andorrà: Mesures especials

Degut a la situació excepcional que estem vivint, hem hagut d'introduïr una sèrie de canvis sobre el desenvolupament habitual de l'esdeveniment. Estem convençuts que aquestes mesures aporten seguretat i protecció als corredors, acompanyants i organitzadors, alhora que permeten disfrutar de l'emoció de sempre a la Casamanya Extrem Vertical Race.

  • Inscripció i dorsals: Les inscripcions es portaran a terme exclussivament onlinei es tancaran tres dies abans de la cursa (17 de juny). Amb les inscripcions tancades, l'Organització establirà un ranking que servirà per assignar el dorsal a cada corredor i establir els grups de sortida.
  • Recollida de dorsals: NOVETAT 17-6-2021: Ja no cal que els participants acreditin documentalment la seva protecció enfront la Covid-19 al moment de recollir el dorsal. En aquest procés, els assistents hauran de portar mascareta obligatòriament, mantenir la cua amb les distàncies de seguretat, i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que l'Organització posarà a disposició. Afegit al nou sistema d'assignació de dorsals, el procés d'entrega serà més lent del que és habitual. Per això es demana assistir a la recollida amb més temps d'antel·lació. L'hora exacta apareixerà publicada al Programa.
  • Sortida en grups: Per mantenir les distàncies recomanades, la sortida es portarà a terme per blocs, és a dir, els corredors sortiran en grups pre-establerts per l'organització, amb una separació de 2 minuts entre cada grup, en funció de la quantitat d'inscrits.
  • Avituallaments: Amb l'objectiu d'evitar possibles focus de contagi, NO hi haurà avituallaments durant el recorregut, ni tan sols líquids. És important que els corredors planifiquin l'autosuficiència.
  • Meta: L'espai al cim del Casamanya és reduït, i hem d'evitar aglomeracions. A mesura que arribin els corredors a la meta, sel's convidarà a abandonar la zona el més aviat possible.
  • Dinar: Per complir amb les recomanacions sobre les reunions de persones, lamentablement, aquest any NO podrem celebrar el tradicional dinar de germanor als jardins.
  • Podis i entrega de premis: Cada categoria tindrà un horari diferenciat per a l'entrega de premis, que es publicarà al Programa. Es demanarà als assistents que no facin aglomeracions en la zona de podis. Farem màxima difussió a la xarxa perquè es puguin veure online.

Estigueu atents als nostres comunicats i a possibles canvis en aquest apartat del nostre lloc web i el protocol publicat. Nosaltres estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries i esportives d'Andorra per conèixer i difondre el més aviat possible les possibles relaxacions d'alguna de les restriccions en funció de l'evolució POSITIVA de les dades pandèmiques.

PROTOCOL COVID-19 CASAMANYA EXTREM VERTICAL RACE 2021 (versió 12-6-2021)

NOVETAT 17-6-2021: Ja no cal que els participants acreditin documentalment la seva protecció enfront la Covid-19 al moment de recollir el dorsal. La resta del protocol es manté com publicat el 12-6-2021.

Aquestes mesures poden variar en funció de les circumstàncies, i en tot moment prevaldran les recomanacions de les autoritats competents vigents en cada moment.

logo-comercial2